بروزرسانی: 28 آذر 1404
بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر
بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر
اگر شما طرفدار بادمجان، کشک بادمجان و یا حلیم بادمجان هستید، حتما از طعم و مزه این آش هم خوشتان خواهد آمد. آش ترخینه کرمانشاه را احتمالاً در شهرهای دیگر هم خورده باشید. آش ترخینه یا سوپ ترخینه، یکی از غذاهای محلی ایران است که مبدأ اصلی آن غرب کشور است.
- کباب کوبیده را می توان به عنوان\xa0 یکی از صدرنشینان جدول بهترین کباب های ایرانی به همه معرفی کرد.
- خورش ناردون مازندرانذائقه غذاهای مازندرانی ها و گیلانی ها شبیه به هم است و اکثرا غذاهایی با طعم ترش تهیه می کنند.
- برای مطالعه طرز تهیه دلمه برگ مو یا یپراخ دلماسی کافیست این بخش را مطالعه نمایید تا بهترین دلمه برگ مو را در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید.
تنورچه به دو حالت در چابهار طبخ می شود؛ در روش اول گوشت به تکه های کوچک خرد و سیخ می شود و ۴۵ دقیقه داخل تنور سنتی پخته می شود. اگر اهل ریسک کردن در چشیدن غذاهای جدید نیستید، این غذا مناسب شماست چون زیبون یک غذای پرطرفدار و خوشمزه است که با اکثر ذائقه ها سازگار است. برای تهیه سوراغ مخلوط ماهی مومغ و آب نمک و خاک سرخ هرمز و پوست نارنج را با نمک زیاد درون ظرفی در بسته به مدت 10 تا 20 روز در آفتاب می گذارند تا غلیظ شود.
بهترین غذاهای محلی ایران
اشاره کرد شما می تواند طعم خوش غذاهای محلی تهران را تجربه کنید و ساعات خوشی را با دوستان و خانواده ی خود بگذرانید. غذای سنتی تهران برای عده ی زیادی آشناست، بقدری آشنا که شاید در برنامه غذایی آنها قرار گرفته باشد. غذای محلی تهران مانند غذاهای محلی هر نقطه از جهان طرفداران خود را دارد. نام یکسری از غذاها با تغییر اندکی در آنها در شهرهای دیگر نیز می تواند پیدا شود، به طور مثال لوبیاپلو در شهر تهران همان استامبولی پلو مشهد و یا چکدرمه گنبدکاووس است. خاگینه یکی از غذاهای معروف در بیشتر شهرهای ایران و حتی کشور های دیگر است.
ته چین مرغ و بادمجان (شیراز)
قوروت، در واقع نوعی فرآورده لبنی است که اهالی بیرجند از آن به عنوان یکی از غذاهای محلی و مقوی استفاده می کنند. قوروت در ابتدا به صورت جامد یا پودر تهیه می شود؛ سپس آن را در آب حل می کنند تا عصاره بنفشی به دست آید. این عصاره در ادامه دو بار جوشانده یا به صورت سرد مصرف می شود.
پاکوره نوعی کوکو است که به دلیل داشتن آرد نخود، منجر به افزایش پتاسیم و کاهش فشار خون می شود. این غذا اصالتا یک غذای هندی است ولی زمان بسیار طولانی است که جز غذاهای سنتی اهواز و خوزستان محسوب می شود. علاوه بر آرد نخود، تخم مرغ، زعفران، فلفل قرمز و تره برای تهیه این غذا ضروری اند. این غذا در روغن سرخ می شود و با سس یا ماست به عنوان میان وعده یا پیش غذا صرف می شود. برای تهیه سس آن دستور ثابتی وجود ندارد و با مدل های مختلف سس خورده می شود. از دیگر غذاهای محلی استان همدان می توان به آش بادمجان ملایر و همچنین آش اماج و آش هویج و جو و خورشت غوره بادمجان و آبگوشت فلفل همدان و همچنین کوفته مخصوص همدان اشاره کرد.