بروزرسانی: 28 آذر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
در صورتی که بخواهیم طعم خورش خیلی ترش نباشد، شکر را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند جوش با خورش بزند. بعد از پخت یا سرخ کردن، مرغ ها را به مخلوط قبلی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش شما نارنجی تر شود.پس از گذشت ۳ ساعت که خورش به خوبی روغن انداخته است می توانید مرغ ها را آماده کنید.
- در تهیه خورشت فسنجان با اردک باید اردک به خوبی شسته شود و آب اضافی آن خارج گردد.
- اگر میزان گردو خیلی کم باشد خورشتتان حالت آبکی می گیرد.
- در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش شکر را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و پس از پخت کامل خورش آنرا به همراه برنج سرو کنید.
تفت دادن گردو روی شعله ملایم گاز باعث می شود که خورش فسنجان در هنگام پخت به روغن بیفتد. پس از اینکه رب انار را اضافه کردید ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا رب انار هم سرخ شود. در مرحله بعدی مرغ هایی که در مرحله اول سرخ کردید را به قابلمه اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. در طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی می توانید گوشت ها را به صورت چرخ کرده، قلقلی و تکه شده در آن استفاده کنید. همچنین گردوی که دراین خورش استفاده می کنید باید به صورت پوره شده باشد.
متخصص مغز و اعصاب چه بیماری هایی را درمان می کند؟
کوفته قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و در ۳۰ دقیقه نهایی پخت فسنجان قلقلی ها را به خورش اضافه کنید تا کاملاً بپزند. پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی را هم مطالعه کنید. طرز تهیه خورشت فسنجان گیلانی با اردک دقیقا شبیه به درست کردن فسنجان رشتی با مرغ است.
طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی
در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. خورش فسنجان از قدیمی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت فسنجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان در ادامه با همدوره همراه باشید. در طرز تهیه فسنجون با مرغ شما می توانید مرغ ها را به صورت تکه شده یا ریش ریش به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید اگر می خواهید گردوی شما در هنگام تفت خوردن روغن پس دهد، باید چند لیوان آب سرد در خورش بریزید.
یعنی ممکنه فسنجونتون کم ترش به نظر بیاد و دوباره بهش رب انار اضافه کنید… اینطوری بعد از حدود یک ساعت که بچشیدش، متوجه ترشی زیادش خواهید شد. ربی که من استفاده کردم رب دستی بود که خاله خانوم پخته و ملسه رو به ترشه. بنابراین برای این مقدار گردو و آب، همین مقدار کافیه تا یه فسنجون ملس داشته باشیم. ولی اگه ترش دوست دارید یا اینکه ربتون رقیقه میتونید مقدارشو بیشتر کنید. برای فسنجون، من معمولا به این صورت عمل میکنم که ابتدا گردو ها رو با پیاز و کمی آب توی بلندر میریزم و روشنش میکنم که کاملا میکس شن. اینطوری هم پیاز کاملا پوره میشه و هم اینکه گردوها کاملا خرد میشن.