طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی
انتشار: بهمن 12، 1400
بروزرسانی: 28 آذر 1404

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی

بعد از اینکه مرغ حسابی همراه رب پخت و مزه دار شد و عصاره ش کامل ازش خارج شد، از آب درش میاریم و گردوها رو به خورشت اضافه می کنیم. بذارین با حرارت کم چند ساعت خیلی آروم بپزه تا جا بیوفته و روغن گردوها در بیاد. در تهیه خورش فسنجون مجلسی، بسته به ذائقه از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو با همه نکات و مراحل میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو دوست دارن ولی خورشتشون جا افتاده نمیشه. سپس گردوی پودر شده را کمی روغن تفت بدهید تا رنگ آن یک درجه تیره شود. مانند دستور قبلی هر نیم ساعت یک تکه یخ داخل آن بیندازید.

  • بعد هم مقدار آب بیشتری که نیاز داره که در اینجا مجموعاً حدود 7-8 لیوان بود رو اضافه میکنم و میذارم روی حرارت.
  • همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی دهد.
  • خورش فسنجان برای جا افتادن به حداقل ۴ ساعت زمان روی شعله ملایم گاز نیاز دارد.
  • خیلی سریع\xa0 یک لیوان آب یخ که از نیم ساعت قبل داخل فریزر گذاشتید، روی گردوها بریزید تا به گردو شوک وارد شود و روغن آن آزاد شود.
  • در ادامه وقتی خورشت روغن انداخت و قدری غلیظ شد، مرغ ها را به خورشت اضافه کنید تا خوب بپزد.

اما برای روش برش گوشت دستتون باز هست می توانید از به شکل مربعی حدود یک و نیم در یک و نیم هم برش بزنید یا حتی از گوشت ران مرغ استفاده کنید. اما برش درشت و یک اندازه سینه مرغ خورشت فسنجون شما را مجلسی تر می کند. ۱- برای تهیه فسنجان با مرغ ابتدا گوشت سینه مرغ را به اندازه ترجیحاً درشت و مربعی حدوداً اندازه ۱ تا ۲ عدد قوطی کبریت که روی هم قرار بگیرد ببرید. اگر ران مرغ استفاده می کنید یک ران کامل را دو قسمت کنید.

آموزش کامل طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه و مجلسی برای تابستان

اگر میزان گردو خیلی کم باشد خورشتتان حالت آبکی می گیرد. تقریباً هرچه وزن گوشتتان است، حداقل نصف وزن آن باید گردو آسیاب شده بریزید. برای مثال اگر وزن گوشت شما ۳۰۰ گرم است به ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گردو نیاز دارید. برای تهیه فسنجان با مرغ سینه مرغ را به تیکه ها درشت تقریباً به اندازه ۱ تا ۳ عدد قوطی کبریت که روی هم قرار بگیرد ببرید. با پیاز خوب تفت دهید و کمی ادویه مخلوط یا ترکیب زردچوبه، زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه، به آنها اضافه کنید و بعد به آن ها گردو تفت داده شده اضافه کنید بگذارید یک تا دو ساعت خوب جا بیافتد.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

غذاهایی که حالا در همهمه ی غذاهای بین المللی تا انبوه غذاهای رنگ و لعاب دار فست فودی بیش از پیش مورد توجه ما ایرانی ها و حتی دیگر مردمان از دیگر کشورها قرار می گیرند. فسنجان (fesenjan) یکی از همین غذاهای اصیل ایرانی است که دست برقضا محبوب ترین آنها هم می باشد. مقدار گردو برای فسنجان به ازای هر نفر ۸۰ تا ۱۰۰ گرم است. گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه.

نکات تهیه فسنجان با مرغ

فسنجون با گوشت یکی از روش های تهیه این خورش خوشمزه می باشد که می توانید برای نهار یا شام یا برای مجالس خود تهیه کنید زیرا بسیار مجلسی و خوش طعم می باشد. شما می توانید از گوشت گوسفندی خورشتی برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما برای تهیه غذا باید از گردو خورشتی استفاده کنید تا روغن بیشتری پس دهد و کیفیت رب انار نیز یکی از نکات مهم در تهیه فسنجون می باشد. شما می توانید به دلخواه خود فسجون را شیرین یا ترش و یا ملس تهیه کنید.