طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
انتشار: خرداد 28، 1402
بروزرسانی: 28 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود

حالا باید سیب زمینی ها پوره شده را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید. گشنیز و جعفری را پاک کنید و ساطوری ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید ادویه ها را به همراه نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی پیاز ها سبک شد سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه را داخل ماهیتابه بریزید و با هم مخلوط کنید. کمی که مواد را با هم مخلوط کردید و تفت دادید، نصف جعفری خورد شده را به آن ها اضافه کنید.

  • می توانید سمبوسه بندری را با سس تند یا ترشی انبه سرو کنید.
  • گشنیز و جعفری را پاک کنید و ساطوری ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • امروز در پارسی دی طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
  • اگر با کالری بالا مشکل ندارید می توانی به سمبوسه خود پنیر نیز اضافه کنید.
  • همچنین موجب تقویت سیستم قلبی عروقی شده و از بروز ناراحتی های قلبی پیشگیری می کند.

زمانی که پیاز کمی تفت خورد، زردچوبه را به آن اضافه کنید تا پیاز طلایی و خوش رنگ شود. طعم سمبوسه بندری با گوشت، تند خواهد بود و حتما باید عاشق غذاهای تند باشید که این نوع سمبوسه مطابق طبع شما باشد. پیچیدن سمبوسه سلیقه ای است و می توانیم سمبوسه ها را به صورت لقمه ای نیز بپیچیم. پس از اینکه پیچیدن سمبوسه ها به پایان رسید، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه سمبوسه سیب زمینی کاملا سرخ شدند آنها را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی سمبوسه ها گرفته شود.

طرز تهیه کمپوت هلو بدون هسته با ماندگاری بالا

پس از اینکه کار پیچاندن سمبوسه ها به پایان رسید، یک ظرف گود مثل شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشد. نکته مهم در این مرحله این است که حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید، تا سمبوسه ها بعد از سرخ کردن ترد تر شوند و روغن کمتری جذب کنند. برای اینکه سمبوسه سیب زمینی وا نرود در قسمت آخر تا کردن از آب یا تخم مرغ استفاده کنید .تا نان به هم بچسبد. پس از سرخ شدن سیب زمینی ها، آن ها را از داخل روغن خارج کنید و پیاز ها را درون ماهیتابه بریزید. یک لیوان آب و کمی نمک روی سیب زمینی ها بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا سیب زمینی ها به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

سمبوسه سبزیجات

های بای نام یکی از بیسکویت های پرطرفدار و خوشمزه ای است که در تمام فروشگاه ها و سوپرمارکت های محله ها پیدا می شود. بیسکویت های بای دارای طعم شیرین حاوی کاکائو است که ظاهر آن به صورت دورنگ کرم و قهوه ای است. مطمین باشید با این روش چیزی فراموش نخواهد شد و همه چیز دقیقا همان چیزی خواهد بود که می بایست انجام گیرد. مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood همیشه بهترین آموزش ها را برایتان قرار داده و شما را در زمینه آموزش آشپزی یاری خواهد کرد. حالا مواد را از روی حرارت برداشته وجعفری را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و مخصوص مثل ساندویچی ها

پس با اسنپ فود همراه باشید تا با هم، روش های مختلف طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را مرور کنیم. سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز می گردد. سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده می شود. سمبوسه انواع مختلفی دارد که داخل آن با مواد گوشتی یا سبزیجاتی پر شده و در کنار سس های مختلف سرو می شود.