طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
انتشار: آذر 02، 1400
بروزرسانی: 29 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

سمبوسه سیب زمینی با پیازچه، هم با گوشت و هم بدون آن خوشمزه و خوش عطر است. در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به نوع سس مخصوصی است که با آن همراه می شود. برای تهیه سمبوسه به این روش، به سیب زمینی، پیاز، قارچ، سوسیس و مقداری پنیر پیتزا نیاز دارید. هر کدام از این مواد را به صورت نگینی خرد کرده و به طور جداگانه سرخ کنید.

  • سمبوسه غذایی بین المللی است که معولا همراه با سس فلفل سرو می شود.
  • سمبوسه از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.
  • فقط باید برای تهیه مواد میانی سمبوسه از فلفل سبز تند و فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  • قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.

با چند کلیک، سمبوسه های خوش عطر و بو و اشتهابرانگیز را درب منزل خود تحویل بگیرید. معمولا برای پخت سیب زمینی پوست سیب زمینی ها رو میگیرم و به شکل آبگوشتی خرد میکنم و با مقدار خیلی خیلی کمی آب میذارم تا روی حرارت ملایم با نمک بپزه. برای کاهش مصرف روغن در زمان سرخ کردن سمبوسه دو پیشنهاد برای شما داریم. ابتدا به جای نان لواش از خمیر یوفکا برای پیچیدن سمبوسه استفاده کنید.

جار کیک؛ دسر خوشمزه که در شیشه سرو می شود

در قرن سیزدهم هجری، تجار ایرانی سمبوسه سیب زمینی را با خود به هند بردند و در هند با تغییر ظاهر و نحوه پخت، سنبوسه سیب زمینی به یکی از غذا های پرطرفدار در هند تبدیل شد. سمبوسه سیب زمینی در واقع نوعی پای است که آنرا با نان لواش نیز طبخ می کنند. سمبوسه سیب زمینی در واقع نان لواش برش خورده است که با مخلوطی از گوشت، سبزیجات معطر، سیب زمینی و ادویه پر می شود. برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم.

طرز تهیه کمپوت سیب به همراه فوت و فن ها

سمبوسه (Samosa) نوعی اسنک عربی است که با نان یا خمیر مخصوص و مواد مختلفی نظیر سیب زمینی، گوشت چرخ شده، مرغ، پیاز و … درست می شود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد که از جمله آن می توان به سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه مرغ اشاره کرد. البته روش پخت انواع سمبوسه یکسان است و فقط مواد داخل آن تغییر می کند. به همین دلیل شما با یادگیری دستور تهیه سمبوسه، می توانید با ذوق و سلیقه خود مواد داخل سمبوسه را تغییر داده و آن را مطابق سلیقه خودتان درست کنید. سمبوسه غذایی راحت و محبوب است که برای وعده ناهار، شام، افطار و یا حتی به عنوان پیش غذا استفاده می شود. ابتدا قارچ های خشک و تمیز را ریز ریز کرده و در کره تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و سپس ژامبون و پودر فلفل سیاه هم به آن بیفزایید.

داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم. حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم. روغن رو در ماهیتابه میریزیم و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ میکنیم.