طرز تهیه فسنجون مجلسی با مرغ، لعاب دار و خوشمزه برای ۴ نفر
انتشار: تیر 14، 1402
بروزرسانی: 28 آذر 1404

طرز تهیه فسنجون مجلسی با مرغ، لعاب دار و خوشمزه برای ۴ نفر

طرز تهیه فسنجون مجلسی با مرغ، لعاب دار و خوشمزه برای ۴ نفر

سپس سینه های مرغ را اضافه کنید و به خوبی با پیاز ها تفت دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سینه ی مرغ را به صورت طولی از وسط دو نیم کنید و پس از آن به اندازه ی 3 انگشت به تیکه های مساوی تقسیم کنید. گوشت سینه باید کمی بزرگ باشد تا به هنگام پخت طولانی فسنجان له نشود. حدودا ۱٫۵ ساعت بعد تازه متوجه تغییر رنگ خورشت می شوید.

  • گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته.
  • اگر می خواهید فسنجان شما مانند گیلان ترش مزه باشد از مقدار بیشتری رب انار ترش می توانید استفاده کنید.
  • پس به نظر این حقیر اعتماد کنید و به همین مقادیر از رب انار، البته با میزان غلظت و ترشی متوسط رو به بالا اکتفا کنید.
  • پس از اینکه مرغ ها را به طور کامل سرخ کردید آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

یکی دیگر از روش ها این است که از ماهیچه گوسفندی در خورش فسنجون خود استفاده کنید. و یک ترفند برای اینکه روغن گردو بیرون بیاید این است که به گردو شُک بدهید. روش شک دادن به گردو این است که در حین پخت گردو ۲ الی ۳ بار چند تیکه یخ کوچک یا یک سوم لیوان آب خیلی سرد به خورشت اضافه کنید. چون اگر زیاد به خورشت رب ترش بزنید، خورشتتون خیلی ترش می شود و طعم خوبی نمی گیرد. اما رب انار ملس دستتون برای اضافه کردن رب بیشتر بازتر است. شعله را در همان حالت کم نگه دارید و اجازه دهید که به فرآیند پخت ادامه دهد تا کاملا رب انار، طعم و رنگ خود را آزاد کند.

طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی ؛ یک غذای گیاهی و خوشمزه

گردو در این خورشت باید به صورت پودر شده در بیاید و پیاز ها نیز باید رنده شود. توجه داشته باشید در خورشت شش انداز بادمجان سرخ شده به ترکیب گردوی تفت خورده شده اضافه می شود. حالا گردوی چرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تیره شود. در ادامه یک پیمانه آب سرد روی گردو می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد.

طرز تهیه فسنجان بدون رب انار

در پایان این مراحل فسنجان شما آماده است و میتوانید آن را امتحان کنید و از آن لذت ببرید. اجازه دهید تا از این مرحله هم به مدت 40دقیقه زمان بگذرد و به آرامی با هم بپزند. بعضی مغز پسته و گردو را با هم چرخ می کنند اما من شخصا نمی پسندم. هر چه مغز خمیری تر باشد، روغن بیشتری به خورش می دهد.

می توانید مرغ ها را در ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا زمان سرخ کردن آنها برسد. در مرحله بعدی پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس به همراه مقدار کمی روغن مایع در قابلمه ای که برای تهیه خورش انتخاب کرده اید تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. تا شما بتوانید با آن یک خورشت فسنجان خوشمزه تهیه کنید. اما در ادامه بطور ویژه دستور تهیه فسنجان با مرغ غلیظ و ملس رو براتون بطور کامل می نویسم. ۳۰ دقیقه قبل از آماده شدن خورشت فسنجون یک عدد یا نصف سیب درختی بزرگ (با توجه به میزان خورشت) پوست بکنید و داخل خورشت با رنده ی ریز رنده کنید.