بروزرسانی: 28 آذر 1404
غذاهای خارجی طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و فرنگی
غذاهای خارجی طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و فرنگی
این محصول غذایی ارزشمند در ایران و جهان به دلیل شرایط خاص تولید و فرآوری توسط تعداد بسیار محدودی از شرکت ها تولید می گردد. آدامس طبیعی علاوه بر ارزش غذایی دارای خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی نیز می باشد. کوتو روتی (kothu roti) یک غذای خیابانی پر ادویه و خوراک ملی سریلانکا است. ترکیبات این غذا شامل نان سرخ شده، گوشت، سبزیجات و پودر کاری است. محبوبیت بالای این خوراک در سریلانکا هم ردیف محبوبیت همبرگر در سایر نقاط دنیا است. اینجرا را میتوان هم در ترکیب با غذای سرو شده و هم به صورت تکی به عنوان نان همراه با غذا میل نمود.
- تو لیست غذاهای خارجی برای مهمانی، حمص به سرعت تهیه میشه و یکی از بهترین گزینه ها واسه یه میان وعده برای مهمونی بعد از ظهره.
- استفاده از فویل روش بسیار خوبی است برای حفظ طعم و رطوبت به ویژه در مورد ماهی درسته یا استیکشده.
- یکی از بهترین توصیه ها پنکیکی است که با خاویار یا سالمون درست می شود.
- این نان خوشمزه یک دسر دل چسب یا یک میان وعده لذیذ است که می توانید با یک فنجان چای میل کنید.
- قیمه نیز یکی دیگر از خورشت های پرطرفدار ایرانی است که از ترکیب گوشت قرمز، لپه و سیب زمینی تهیه می شود.
غذاهای ایرانی همواره دارای طعم و عطر بسیار خوبی هستند و اغلب گردشگران خارجی که از این غذا می خورند ابراز رضایت می کنند. همیشه غذاهای عالی کشورهای مختلف در دنیا معروف می شود و افراد در کشورهای دیگر دوست دارند این غذاها را آماده کرده و یا این غذاها را در رستوران های مخصوص آن میل کنند. غذاهای ایرانی نیز همواره در دنیا و برای کسانی که اهل رستوران گردی هستند جذاب بوده و دوست دارند انواع آن را تست کنند. شاید معروف ترین و محبوب ترین غذای ایرانی در دنیا کباب ایرانی باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد.
غذاهای شکم پر مجلسی
در آخر سیب زمینی های سرخ کرده یا بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه می کنند و همراه با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان می کنند. از بسیاری از ایرانی ها اگر بپرسی محبوب ترین غذایت کدام است احتمالا می گوید قرمه سبزی! خورش قرمه سبزی با سبزیجات معطر فراوان، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز (در برخی نقاط ایران لوبیا چیتی و سفید) و گوشت قرمه شده گوسفند، گوساله یا بره تهیه می شود. راز یک قرمه سبزی خوشمزه مثل بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت آن است. هرچه خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح جاافتاده تر و خوش طعم تر می شود. قرمه سبزی همراه با برنج ساده یا زعفرانی خورده می شود و تجربه خوردنش مطمئنا برای خارجی ها هم جالب و جذاب خواهد بود.
لیست غذاهای ایرانی ساده
سپس فر را تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده و روی سینی فر خمیرپیتزا قرار دهید و حدود 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد. تونکاستو گوشتی تا سوپ های میسو و ماهی های سرخ شده با ساردین جزو غذاهای معروف برای ژاپنی ها هست، ولی تنوع پخت رامن هم در ژاپن قابل توجه است و جزو غذاهای محبوب محسوب می شود. چیکن رایس در واقع غذایی است که در آن برنج پخته شده را در کنار مرغ با سیر و فلفل چیلی طعم دار شده سرو می کنند و دقت زیادی برای تهیه غذا می شود. ربته یک برترین غذاهای جهان نیز تعلق گرفته است به یک غذای تایلندی به نام ماسامان کاری که به عنوان پادشاه غذاها محسوب می شود. شاید ظاهری دلنشین و لذیذ نداشته باشد اما طعم خوش آن موجب شده است که به عنوان پادشاه غذا ها و جز برترین غذا در میان 50 غذای برتر جهان معرفی شود .
کوفته گیاهی (Vegetarian Kofta) یک غذای گیاهی است که بدون استفاده از گوشت تهیه می شود. در این غذا، به جای گوشت، از مواد گیاهی مانند لوبیا، نخود، نیشکر یا سبزیجات دیگر برای تهیه کوفته استفاده می شود. کوفته گیاهی معمولاً با ترکیبی از غلات، سبزیجات، ادویه ها و طعم دهنده ها تهیه می شود. سس بلونز، سسی کرمی و خامه ای است که با موادی مانند کره، پیاز خرد شده، سیر، پنیر پارمزان رنده شده و خامه تهیه می شود. در فرآیند تهیه سس بلونز، ابتدا کره را در قابلمه ذوب کرده و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آن ها را تفت می دهیم تا نرم شوند و رنگ طلایی به خود بگیرند. این یکی از غذاهای معروف روسی است که در تمام دنیا شناخته شده هست و اغلب با مرغ یا گوشت پخته میشه.