غذای سنتی تهران چیست؟ کدام غذاهای محلی تهران طرفدار بیشتری دارند؟ نشاط آوران
انتشار: تیر 17، 1400
بروزرسانی: 28 آذر 1404

غذای سنتی تهران چیست؟ کدام غذاهای محلی تهران طرفدار بیشتری دارند؟ نشاط آوران

غذای سنتی تهران چیست؟ کدام غذاهای محلی تهران طرفدار بیشتری دارند؟ نشاط آوران

اگر از افرادی هستید که به آش علاقه دارید شهر مناسبی را انتخاب کرده اید چرا که علاوه بر آش سبزی، آش انار از دیگر غذاهای سنتی شیراز به شمار می رود. بعد از این که آش سبزی یکی از غذاهای معروف شیراز را تهیه نمودند به سوی بابا کوهی راهی می شوند و در دامن طبیعت از خوردن آش سبزی نهایت لذت را می برند. گاهی اوقات هم مردمان خوش سلیقه شیرازی کلم پلو را با کوفته های ریزی که در شیراز معروف هستند سرو می کنند. یکی از سالاد هایی که در شیراز محبوبیت دارد، سالاد کلم شیرازی می باشد و آن را از رنده کردن کلم قمری با ترکیبات نعنا و ماست و فلفل سرو خواهند کرد.

  • برای مطالعه طرز تهیه قرابیه تبریز کافیست این بخش را مطالعه نمایید تا بهترین قرابیه را در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید.
  • ساری و محمود آباد نیز از شهرهای نزدیک بابلسر به حساب می آیند.
  • در قلیه اصیل دزفولی از پیاز، سیر، گوشت، لوبیا، برگه به، برگه زردآلو و برگه آلو استفاده می شود.
  • پس در سفر به شمال\xa0یادتان باشد این غذا را تست کنید، حتما طرفدارش می شوید.
  • معمولاً موقع به سیخ کشیدن گوشت ها در این نوع از کباب های ایرانی ، از پیاز و گوجه هم بین گوشت ها استفاده می شود.

لحظه ورود به این رستوران، عطر دلنشین سبزی پلو با سیر تازه به مشام می رسد و اشتهایتان را چندبرابر می کند. منوی این رستوران علاوه بر غذاهای شمالی شامل سایر غذاهای ایرانی هم می شود. یک رستوران سنتی با میز و صندلی ها و دکوری تماشایی که محیط را برای غذا خوردن دلپذیرتر کرده است. اینجا رستوران نیمروی در شهر لاهیجان است که می توانید انواع غذاهای محلی شمالی را سفارش دهید و از شکم گردی در شهر چای لذت ببرید. رستوران محلی نیمروی لاهیجان یک رستوران سنتی است و غذاهایی مانند سینی کباب، کباب لوبیا و واویشکا گوشتی را سرو می کند.

۲۸. غذاهای محلی استان اصفهان

به هنگام سرو این غذا، بخش برنجی غذا را در یک سینی بزرگی ریخته، آن را با ارده ترکیب کرده و به همراه دورچین های گفته شده، آن را نوش جان می کنند. همه ما می دانیم که ایران، جزو کشور هایی است که تنوع غذایی بالایی دارد. از آنجایی که هر جای ایران، فرهنگ غذایی و آداب و رسوم خاص خود را دارد، می توانیم لذت خوردن غذاهای خاص و متنوعی را در این کشور تجربه کنیم. همین موضوع باعث شده تا گردشگرانی که به این کشور سفر می کنند، خوردن غذاهای محلی ایران را یکی از خوشایند ترین و لذت بخش ترین تجربه های سفر خود بدانند.

طرز تهیه آب دوغ خیار

کلم پلو، غذای معروفی است که احتمالاً بارها نام آن را شنیده باشید. در هرکجایی از ایران، این غذا با دستورالعمل متفاوتی پخت می شود، اما اصالت آن مربوط به شیراز است. کلم پلوی شیرازی از کلم قمری درست شده که برخلاف کلم پلوهای تهرانی، رنگی سبز با خلال هایی از کلم قمری دارد. بنابراین اگر طعم کلم پلوی تهرانی به مزاجتان خوش نیامده است، شاید بهتر باشد با کلم پلوی شیرازی تجدید نظر کنید. از قدیم گفتند خوشا شیراز و وصف بی مثالش، حال ما می گوییم خوشا شیراز و عطر پلوهای خوشمزه و آش و کوفته های خوش طعمش.

آدرس رستوران دامون نوشهر

کرج که یک شهر در مرکز استان البرز است نیز غذاهای مختص به خود را دارد و اگر بخواهیم به بعضی از غذاهای محلی کرج اشاره کنیم می توان به حلیم و گوشت گوسفند اشاره کرد. آش خشکبار جزو غذاهای محلی استان همدان است که از خشکبار مختلفی برای تهیه آش استفاده می کنند. دلمه برگ مو، دلمه گوجه، دلمه بادمجان و دلمه فلفل دلمه از معروف ترین آن ها است. از بین دلمه ها دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و به دلیل وجود برگ های تازه ترش، این دلمه را در فصل بهار تهیه می کنند.