لیست غذاهای ایرانی pdf
انتشار: اسفند 09، 1399
بروزرسانی: 28 آذر 1404

لیست غذاهای ایرانی pdf

لیست غذاهای ایرانی pdf

برای خواندن طرز تهیه شفته اراکی با گوشت و آرد نخودچی می توانید به مقاله طرز تهیه شفته اراکی مراجعه کنید. برای شب یلدا و شب عید نوروز، «سبزی پلو با ماهی»، یکی از بهترین غذاهای ایرانی در لیست بلند بالای غذاهای ایرانی خوشمزه است که بسیاری از خانواده های ایرانی را دور هم جمع می کند. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی در همه شهرهای ایران شبیه است ولی نوع ماهی معمولا در شمال و جنوب کشور فرق می کند. مهم ترین ماده غذایی در طرز تهیه پلو سنگ سیر، همان سیر است و در شهرهای غربی ایران، این غذای سنتی و محلی در لیست غذاها بسیار پرطرفدار است. «شامی کباب» یا کتلت گوشت و سیب زمینی از محبوب ترین انواع غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک پیش غذا یا غذای ایرانی بدون برنج در مهمانی ها هم استفاده می شود.

  • یخمه ترش از جمله قدیمی ترین غذاهای اصفهانی است که متأسفانه الان دیگر در کمتر جایی می توانید آن را پیدا کرده و طعم آن را بچشید.
  • در کل این غذا برخلاف کوکو بودنش، جزو غذاهای سنگین به شمار می رود، پس توصیه می کنیم هنگامی که به رشت سفر کردید و این غذای وسوسه انگیز را امتحان کردید، در خوردن آن زیاده روی نکنید.
  • فرقی نمی کند که دلمه برگ مو را در نظر بگیرید یا دلمه فلفل و بادمجان، نتیجه یکی است.

قایرمه یکی از غذاهای محلی کردستان است که اگر فقط به تصویر آن نگاه کنید فکر می کنید مرغ سوخاری است؛ اما باید بگوییم قایرمه درواقع کنگر سوخاری است که همراه نان یا برنج سرو می شود. کنگر گیاه کم یابی است که بیشتر در فروردین پیدا می شود، به همین خاطر اهالی کردستان در سایر فصل های سال به جای کنگر از کرفس سوخاری برای درست کردن قایرمه استفاده می کنند. تهیه این دسر خوشمزه کار سختی نیست و کافی است خرماهای بدون هسته با کره حیوانی در روغن تفت داده شوند و بگل (کشک پودر شده) خیس به آن اضافه شود. بعد از این که این ترکیب کوبیده و کاملاً له شد، کنجد و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنند تا یک حلوای لذیذ و خوش عطر آماده شود.

تاریخچه شهر بابلسر

کلانه یکی از غذاهای سنتی مریوان است که بیشتر در فصل بهار پخته می شود. این غذا با وجود اینکه مواد اولیه و همچنین پخت بسیار ساده ای دارد، بسیار خوشمزه است. کلانه ظاهری شبیه به پیتزا دارد و می توان آن را یک فست فود سالم و خانگی در نظر گرفت.

طرز تهیه اشکنه اصفهانی

ترکیبات تشکیل دهنده این غذا شبیه آبگوشت نیست، یعنی سیب زمینی، لیموعمانی و رب ندارد و به جای این ها از کشک استفاده می کنند. البته ممکن است به هنگام پخت آبگوشت دوغ دار، یک سری مواد اضافی هم مانند چغندر سفید به آن اضافه شود. مرغ را با پیاز رنده شده، سیر له شده، زردچوبه و فلفل در مقداری روغن در یک قابلمه تفت دهید تا آب پیاز تبخیر شود و رنگ تکه های مرغ عوض شود. سپس مغز گردوی پودر شده را در قابلمه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. یک لیتر آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید تا خورش روی حرارت ملایم گاز به آرامی بپزد. پس از حدود یک ساعت، کشک را در خورش بریزید و صبر کنید تا گردو به روغن بیفتد و گوشت مرغ کاملا بپزد و ریش ریش شود.

لیست غذاهای شمالی با ماهی

شاید بتوان گفت از جمله فرق های این دو غذا، اندازه سبزی های سبزی قورمه است. آذری ها بر خلاف ما ایرانی ها، سبزی را چندان ریز نکرده و برای طعم دار کردن سبزی قورمه از گوجه سبز استفاده می کنند. می توانید این غذای خوشمزه را در رستوران های باکو گیر بیاورید و آن را با دوغ، سبزیجات و سماق میل کنید. چاشنی های مرسوم و پرکاربرد در غذاهای آذری، نمک، فلفل سیاه، سماق و زعفران هستند. از دیگر چیزهایی که در طبخ غذاهای آذری مورد استفاده قرار می گیرند، می توان به میوه های خشک و گردو اشاره کرد. خوب است بدانید که از میان 11 اقلیم شناخته شده در جهان، 9 اقلیم آن را در کشور آذربایجان شاهد خواهید بود.