معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود
انتشار: مرداد 05، 1400
بروزرسانی: 28 آذر 1404

معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود

معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه بلاگ اسنپ فود

علاوه بر بهترین رستوران های شهر رشت، تعداد زیادی کافه رستوران نیز در این شهر زیبا، با منوی متنوع آماده پذیرایی از شما هستند. از بهترین کافه رستوران های رشت می توان به کافه رستوران پاییز، کافه سنتی کادوس، خانه کنتاکی، کافه و رستوران برگراد، پائول لانژ و کافه چرخ اشاره کرد. علاوه بر اینها، تعداد زیادی سفره خانه سنتی در رشت نیز وجود دارد که آماده پذیرایی از مسافران هستند.

  • به هنگام سرو این غذا، بخش برنجی غذا را در یک سینی بزرگی ریخته، آن را با ارده ترکیب کرده و به همراه دورچین های گفته شده، آن را نوش جان می کنند.
  • خودکفایی و استفاده از داشته\u200f های خود همیشه صرفه\u200f ی اقتصادی درخورتوجهی را به همراه داشته است.
  • هنر آشپزی ایرانیان در کشورهای مختلف آسیا، اروپا، آمریکا و ....
  • این غذای محبوب که بازیگر اصلی آن خلال بادام درختی است بیشتر در مهمانی های رسمی و مجالس مهم سرو می شود.
  • ترکیب املت سوزی و نان محلی خاطره ای در ذهن شما خواهد ساخت که همیشه یادآوری آن برای شما لذت بخش خواهد بود.

سرگنجشکی یک غذای ساده و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران از جمله پایتخت درست می شود. برای درست کردن یک سرگنجشکی خوشمزه کافی است گوشت گوسفند یا گوساله چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه ورز دهید و به شکل قل قلی در بیاورید. 2 تا از معروف ترین دم پختک های تهرانی و ایرانی دم پختک گوجه و دمپختک باقالی است.

کله جوش؛ عطر گرم غذا در روزهای سرد زمستانی

خیلی از خانواده های ایرانی در هفته یک روز را به آبگوشت اختصاص داده اند. آبگوشت ها به شکل خاص و ویژه ای میل می شوند که بعدا در طرز تهیه آبگوشت ها بصورت مفصل به آن ها پرداخته شده است. در کشور ما ایران بدلیل وجود انواع شالیزار ها و کاشت همیشگی برنج – برنج ایرانی بغیر از محبوبیتی که دارد همیشه در دسترس بوده است و از قدیم ایرانیان با غذاهای خود برنج را نیز طبخ می کردند.

ماهی کباب

تنها نکته این دلمه دوختن سیرابی و وجود ادویه گل سرخ و دارچین در این دلمه است. رستوران عمارت گرگان را به سبک مراکشی ساخته اند و در آن می توانید انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را نوش جان کنید. در منوی رستوران عمارت گرگان انواع غذاهای ایرانی مانند کباب برگ گوساله، فیله بره، جوجه کباب با استخوان، کباب بختیاری، کباب برگ، کته کباب و … سرو می شوند. لازم به ذکر است که محدوده قیمتی غذاهای این رستوران کمی بالا است.

سبزی های تازه ای که مردم از دشت ها چیده و در غذاهای خود استفاده می کنند. ریواس از گیاهانی است که در طبیعت می روید و بسیار خوشمزه است. بریان یکی از غذاهای مخصوص مراسم ها و جشن های کردستانی ها می باشد که در بین عشایر، دامداران و شکارچیان رایج است. برای اینکه یک بریانی خوشمزه تهیه کنند اقدام به ذبح یک کهره یا همان بزغاله چند ماهه می کنند و سپس آن را قطعه قطعه کرده و روی یک سیخ چوبی یا آهنی می کشند و روی آتش کباب می کنند. این غذا به عنوان از خورشت های معروف شمال است که با نام دیگر شیرین قاتق میشناسند. صبحانه محلی در بندرعباس نوعی صبحانه شیرین به اسم «بلالیت» است.