معرفی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی در بین خارجیان+تصاویر
انتشار: آذر 29، 1400
بروزرسانی: 28 آذر 1404

معرفی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی در بین خارجیان+تصاویر

معرفی پرطرفدارترین غذاهای ایرانی در بین خارجیان+تصاویر

لیموترش، شوید، پیازچه و جعفری را شسته و داخل یک آبکش بریزید تا کاملاً خشک شوند. پوست لیمو را رنده کنید و همراه پیازچه، آرد، جعفری و شوید داخل غذا ساز به نان خردشده اضافه کنید تا آرد سوخاری به رنگ سبز روشن شود. سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی، سبزی پلویی و مقداری تمر هندی را به پایز و سیر اضافه کنید. نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. برای تهیه ی پودینگ سوسیس، ابتدا پیاز را سرخ کنید و گوشت را اضافه کنید.

  • اما خورش ماست یک دسر خوشمزه اصفهانی است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی هم استفاده شود.
  • برای آب پز کردن ماهی می توانید آن ها را همراه با ۱ لیوان آب، ۲ عدد سیر خردشده، مقداری نمک و فلفل در یک قابلمه ریخته و در آن را ببندید.
  • خورش ماست یک غذا نیست بلکه یک دسر است، دسری که بین اصفهانی ها خیلی طرفدار دارد.
  • موساکا یک غذای بسیار ساده و خوشمزه یونانی است که مانند لازانیا پر از لایه های خوشمزه و جذاب است با این تقاوت که در موساکا به جای ورقه های لازانیا، از بادمجان استفاده می شود.

اگر گیاه خوار هستید می توانید عصاره مرغ و گوشت را حذف کنید و از میل کردن یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی لذت ببرید. موقعیت جغرافیایی و اقلیم استان مرکزی باعث شده که پخت انواع مختلف آش و آبگوشت در این منطقه رایج باشد. آش خیار چمبر یکی از غذاهای محلی و سنتی استان مرکزی است که عضو اصلی آن خیار چمبر است. در این آش به جز خیار چمبر از گوشت چرخ کرده، بلغور گندم، نعناع، پیاز، عدس، نان خشک و ادویه جات استفاده می شود. سایر مواد لازم برای درست کردن کوفته سیرابی تخم مرغ، پیاز، آرد، ادویه محلی، آویشن، پونه، ترخون و نعنا است.

طرز تهیه همبرگر خانگی ! ( فوری و خوشمزه )

می توان از سس های مختلف نیز برای خوشمزه تر کردن آن استفاده نمود. بورک با بافتی برشته اما نرم، یکی از غذاهای خیابانی لذیذ و خوشمزه است. بورک، متشکل از یک نوع خمیر نان یا شیرینی به نام خمیر فیلو است و داخل آن با مواد گوناگونی مانند پیاز، گوشت گاو، گوسفند، مرغ یا ماهی، تخم مرغ، انواع ادویه و سبزیجات دیگر پر می شود. بورک گوشت از معروف ترین انواع بورک به شمار می آید که یک غذای مدرن با گوشت است. از دیگر انواع معروف بورک می توان به بورک اسفناج و بورک پنیر اشاره کرد.

دو پیازه آلو

راحت الحلقوم که در انگلیسی به نام Turkish Delight معروف است به قرن ها قبل بر می گردد. با این حال تا اواسط قرن نوزدهم مورد توجه سلاطین عثمانی قرار نگرفت. آن زمان بود که نشاسته ذرت کشف و سپس حاجی بکر آن را به لیست مواد اولیه افزود. غذاهای ترکیه ای را باید با دسر ترکی میل کرد در غیر اینصورت پازل خوش طعمی ناقص خواهد ماند.

نودل سرخ شده تایلندی با مرغ (پد تای گای)

مواد روی لاهماجون با بوی وسوسه کننده گوشت، شیرینی سس سالسای گوجه فرنگی، فلفل چیلی دودی و لیموی ترش، شما را مستقیما به خیابان های شهر جادویی استانبول خواهند برد. در خارج از مجارستان، تقریبا هر غذایی که پر از پاپرپیکا باشد را به نام گولاش می شناسند. گولاش یک وعده غذایی ساده روزمره است که معمولا با تکه های بزرگی از نان سفید خورده می شود. برای درست کردن موساکا کافی است که بادمجان ها را در فر بپزید. سپس مواد را به صورت لایه لایه در ظرف مخصوص فر بگذارید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد. می توان آن را با گوشت گاو یا گوشت شکاری مانند شتر مرغ درست کرد.