بروزرسانی: 28 آذر 1404
معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون
معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون
و در نهایت این مواد را پس از مخلوط شدن روی برنج دم کرده ریخته و مرغ و سسی که از قبل در حرارت ملایم پخته شده است را با آن سرو می کنیم. کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به عنوان یک کباب خانگی شناخته می شود. این کباب خوشمزه همان کباب کوبیده معروف ایرانی است فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. این کباب خوشمزه هم مانند کباب تابه ای از منازل به رستوران ها منتقل شده است. کباب کوبیده مرغ یک انتخاب مناسب برای افرادی است که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند اما می خواهند کباب کوبیده را هم در فهرست غذایی خود داشته باشند. بسیاری از افراد این غذا را چیزی مشابه زرشک پلو می دانند، ولی تفاوت آنها بسیار زیاد و مخلفات موجود در قیمه نثار به مراتب بیشتر است.
- برای تهیه این خورش که یکی از بهترین غذاهای محلی یزد است، باید پیاز را خرد کنید و با زردچوبه و روغن تفت دهید.
- قیمت های این کافه رستوران هم مناسب است و هیچ جای نگرانی بابت آن نیست.
- بعد از این که تکه های مرغ ها را سرخ کردید، آن ها را داخل یک قابلمه بریزید و شعله گاز را روشن کنید.
- برای تهیه و پخت این غذا گوشت، سیب زمینی، آبلیمو و پیاز نیاز است.
- در سال های دورتر بساط فروش یخ در بهشت به پا بود و گرمای تابستان را قابل تحمل می کرد.
- برای اینکه کوفته سفت نشود هم از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید تا چربی گوشت مانع از سفت شدن کوفته شود.
این کار کمک می کند میزان فیبر دریافتی شما افزایش پیدا کند و کارکرد دستگاه گوارشتان بهبود یابد. اگر بیماری قلبی دارید در پخت ماهی شکم پر به جای کره به سراغ روغن زیتون بروید و غذایتان را با کلم بروکلی بخارپز شده میل کنید. با این کار آنتی اکسیدان های موجود در این مواد به بهبود بیماری تان کمک زیادی خواهند کرد. کباب تابه ای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانه های ایرانی دوست داران پر وپاقرص خودش را دارد.
طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو
آش شولی با ماش و شلغم (نوع زمستانه) یا عدس و چغندر (نوع تابستانه)، سبزیجات (اسفناج، شوید و شنبلیله) و آرد درست می شود و چاشنی آن معمولا سرکه یا رب انار است. این آش را می توان به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد؛ آشی که درمان سرماخوردگی و آنفلونزا است و به دلیل طبع سردش، بهتر است همراه با آجیل خورده شود. کلانه، پیتزای کردی یا «که لانه»، یک نان محلی و خوشمزه با بیش از ۳۰۰ سال قدمت است که به عنوان یکی از قدیمی ترین فست فودهای دنیا شهرت دارد.
دستور پخت کیک گیلاس در قابلمه بدون فر، مرحله به مرحله
در طرز تهیه شنیسل مرغ باید ابتدا سینه مرغ را مزه دار کنید و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و در روغن سرخ نمایید. در پاسخ به «غذای سنتی یزد چیست؟» باید بگوییم غذاهای یزد به یک یا دو نوع مدل خاص محدود نمی شوند و مملو از خوراک های رنگارنگ، کوفته های لذیذ و پلوخورش های خوشمزه هستند. ما نیز پس از معرفی خورش های یزدی و آش های معروف آن، به سراغ غذاهای محلی یزدی ها می رویم که با نان سرو می شوند. یکی از غذاهای موردعلاقه اکثر ایرانی ها فسنجان است؛ بنابراین تعجبی ندارد که در غذاهای سنتی یزد نیز جای داشته باشد.
رستوران باغ شهر یک حیاط بسیار بزرگ پر از تخت های VIP، آلاچیق های سنتی زیبا و سکوهای VIP دارد که در کنار فضا و درختان سرسبز قرار گرفته اند. البته فضای داخلی این رستوران نیز به اندازه فضای بیرونی زیبا و چشم نواز است و معماری زیبا و شکیلی دارد و دکوراسیون آن نیز مدرن است. در این رستوران علاوه بر غذاهای ایرانی، انواع غذاهای دریایی و بین المللی نیز با قیمت و کیفیت عالی سرو می شود. «همبرگر سویا» یک غذای گیاهی برای افطار است که با استفاده از سویا و سبزیجات و ادویه های مختلف تهیه می شود. طعم و مزه این غذای گیاهی بسیار لذیذ است و از همین رو ارزش امتحان کردن را دارد. برای خواندن طریقه درست کردن همبرگر سویا به روش رستورانی می توانید به مقاله طرز تهیه همبرگر سویا مراجعه کنید.