بروزرسانی: 29 آذر 1404
13 تا از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای خوشمزه خیابانی ایران مجله کوروش
13 تا از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای خوشمزه خیابانی ایران مجله کوروش
البته ممکن است به هنگام پخت آبگوشت دوغ دار، یک سری مواد اضافی هم مانند چغندر سفید به آن اضافه شود. البته شاید بتوان در شهرهای دیگر هم چنین غذاهایی را پیدا کرد، اما واقعیت این است که خوردن غذاهای محلی در خود آن شهر یا روستا مزه دیگری دارد. اگر شما هنوز با تعدادی از غذاهای محلی ایران آشنایی ندارید، نگران نباشید. ما در این مقاله سفرزون، خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران را به شما معرفی می کنیم. همه ما می دانیم که ایران، جزو کشور هایی است که تنوع غذایی بالایی دارد.
- معمولا هر فصلی از سال، غذا های خیابانی خاص خودش را دارد و در کنار آن ها، انواع نوشیدنی ها یا تنقلات هم عرضه می شوند.
- کباب سلطانی نوعی کباب ایرانی بوده و از آن دسته کباب هاست که در قدیم اشراف و بزرگان آن را طبخ کرده و نوش جان می کردند.
- اگر بخواهیم فهرستی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی تهیه کنیم بدون شک یکی از آن ها کوفته تبریزی است.
- کباب ترکی خانگی با گوشت و پنیر ورقه ای فراوان و سیب زمینی سرخ کرده تهیه می شود، ترکیب این مواد خیلی جذاب و هیجان انگیز است اما سعی کنید برای وعده شام کمتر آن را میل کنید.
برنج را هم در آب جوش پخته و آبکش کرده و سپس اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. پوست پرتقال را چندبار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود و به سایر مواد آجیلی اضافه می کنیم. یک لایه برنج، سپس گوشت پخته شده و دوباره برنج و در انتها با خلال پسته و بادام وپرتقال و زرشک آن را تزیین می کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه رو درست کنید حتما مطلب آموزش تهیه قیمه نثار قزوین رو مطالعه کنید.
طرز تهیه انواع بورانی (بورانی اسفناج، کدو، لبو، بادمجان، کنگر، بروکلی و …)
ناهار چی بپزم؟ خورش دال عدس خوزستانی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای جنوب است که معمولاً با کته یا نان سرو می شود. در طرز تهیه خورش دال عدس از عدس قرمز، گوشت چرخ کرده (یا بدون گوشت)، سیر، پیاز، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی و تمبر هندی استفاده می شود. خورش فسنجان از غذاهایی است که ایرانی ها بسیار به آن علاقه مند هستند.
۱۰. خورش دال عدس ؛ غذای محبوب جنوبی ها
سپس این مواد را در خمیر پیراشکی پر کرده و سپس دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید. پوره سیب زمینی با پیاز داغ یک غذای بسیار فوری و فوق العاده خوشمزه است که با استفاده از سیب زمینی تهیه می شود. برای درست کردن این غذا ابتدا سیب زمینی های خود را آب پز کرده و سپس با استفاده از مخلوط کن و یا با هر روش دیگری آن را پوره کنید. غذای Pierogi عموما از گوشت، قارچ، کلم ترش، میوه های فصل مثل بلوبری، توت فرنگی و گیلاس، گندم سیاه، سیب زمینی پخته، پنیر و پیاز سرخ شده تهیه میشه. جالبه بونی که این غذا همیشه برای کریسمس در لهستان سرو میشه. Arepas از میان وعده های غذایی در ونزوئلا است که از آرد ذرت تفت داده، تهیه میشه.
۶- کوفته آرانچینی با برنج
سپس یک ماهیتابه را چرب کرده و کمی نمک به آن بزنید و روی شعله ملایم قرار دهید و نانی که تهیه کرده اید را درون آن قرار دهید تا دو طرف نان سرخ شود. بعد از اینکه نان پخت می توانید آن را برش بزنید و درون دیس یا ظرف دلخواه سرو کنید. خورش بادمجان یکی از انواع خورش های مجلسی و اصیل ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. این خورش تقریبا شبیه به خورش قیمه سیب زمینی است با این تفاوت که به جای سیب زمینی از بادمجاناستفاده می شود. استفاده از لپه در خورش بادمجان اختیاری است اما توصیه ما این است برای خوش طعم تر شدن و زیباتر شدن خورش خود حتما از لپه هم استفاده کنید. زمانی که این خورش با لپه طبخ می شود با نام خورش قیمه بادمجان شناخته می شود.